cobet.jordenssalt.com


  • 9
    Nov
  • Mops blanding

Mops Blanding | Hunde - nyt, brugt og leje på cobet.jordenssalt.com Grundet allergi er vi desværre nød til indien sprog komme af med vores hvalp. Hun er meget kælensød og dejlig. Hun mops lære nem og har lært sit og dæk og blanding når man kalder. Hun er stort set renlig. Hun søger et kærligt hjem, gerne med en have. Køb og salg af Mops i Hunde på DBA. Blande mops, hvalpe, 8 uger, salgklar , født salgsklare blanding far mops mor sort gadekryds Pris kr . Mops blanding, De sødeste hvalpe bliver snart 8 uger?? En pige og en dreng? De er 1/2 mops, 1/4 dansk svensk gårdhund og 1/4 fransk bulldog? De er født d .

mops blanding


Contents:


Forside Dyr Hunde og tilbehør Hunde Søg: Få blanding når der er nye annoncer, der mop blanding søgning. Ved reservation betales ,- Rest ,- ved afhentning. Hvalpene befinder sig mops Jægerspris. Hvalp på billede 2 er solgt. En mops behøver en hel del motion for ikke at blive overvægtig. Desuden skal den have afløb for sin aktivitet gennem mentalt stimulerende beskæftigelse. Og så skal den have masser af kontakt. Mops, hund, 12 mdr., Grundet nye arbejdsforhold er jeg nødt til at sælge min skønne kærlige mops. Han er halvandet år, kastreret og har pas og vaccinationer. Der søges et tålmodigt, kærligt og blivende hjem til den lille fyr. Hos Naturedogs opdrætter vi racetypiske mops i farven sort og fawn. Vi er medlem af Dansk Kennel Klub samt KSS. Vi følger deres regler om opdræt. store marsvin Fransk/mops blanding, Merle er en smuk og kælen hvalp. Hun elsker at lege og giver gerne sine meget større venner kamp til stregen:D Merles far er lhasa apso med stamtavle og moren er frKøb, salg og leje af nyt og brugt. Fransk bulldog blanding, Dejlige små fransk bulldog blandinger sælges. Der er 8 hvalpe. 3 tæver og 4 Hanner. Den grønne er solgt. Mor (fransk bulldog/mops) og far (fransk bulldog/mops) kan ses på stedet. De er født den 9/ og er derfor klar til at flytte hjemmefra d. 4/ De er livlige og sociale. Radius fra hvor du bor. Du skal være logget mops for blanding søge i "Radius fra hvor du bor".

 

MOPS BLANDING Mops blanding, hvalpe, 8 uger , salgklar 4/1-2018

 

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund. Mops blanding, Både mor og far er "open-minded" og tjenestivrige med super temperament Farmand er da/sv/mops og mor er en ren heelerKøb, salg og leje af . Denne blanding er en af vores egne. Her får I den skønne personlighed fra både Fransk Bulldog og Mops. Ved at blande med D/S gårdhund får man en hund. Race: Dansk Svensk Gårdhund-blanding. Alder: 3 år. Sanne. Race: Labrador / Golden / Toller-blanding. Alder: 9 år Race: Husky / Malamute-blanding. Alder: 8. Forside Dyr Hunde og tilbehør Hunde Søg: Få besked når blanding er nye annoncer, der mop din søgning. Ved reservation betales ,- Rest ,- ved afhentning. Find Mops Blanding i 'Hunde' | Hunde til salg på cobet.jordenssalt.com Find din nye familiehund online. Søde hunde som Golden Retrievere, Gravhunde eller Cocker . Mops blanding, Både mor og far er "open-minded" og tjenestivrige med super temperament Farmand er da/sv/mops og mor er en ren heelerKøb, salg og leje af .

Denne blanding er en af vores egne. Her får I den skønne personlighed fra både Fransk Bulldog og Mops. Ved at blande med D/S gårdhund får man en hund. Race: Dansk Svensk Gårdhund-blanding. Alder: 3 år. Sanne. Race: Labrador / Golden / Toller-blanding. Alder: 9 år Race: Husky / Malamute-blanding. Alder: 8. dec Skønne små mops blandinger, 2 sorte hanner, mops, pekingeser, chihuahua, far mops pekingeser, mor mops, chihuahua pekingeser. Moren er ren fransk bulldog og faren er en blanding af mops og fransk bulldog, cobet.jordenssalt.com Mops i hele Danmark · March 5 · Dejlige blandingshvalpe. Aug 20,  · Man skal jo bare huske at hvis man vælger en sådan blanding, så kan man cobet.jordenssalt.com vælge at kun købe fra et sted hvor begge forældre er sudnhedstestet for alle de skavanker de racer nu kan have.. Problemet er så igen bare at de færreste vælger at få testet deres dyr hvis det "bare" er en blandingsparring. Ejes af Christina Munk Jacobsen blanding af mops/Pekingeser/puddel Når en hund er populær så sker det at der kommer blandinger.


Blanding af mops og dansk svensk gårdhund , hvalpe, 10 uger mops blanding


Blanding af mops og dansk svensk g&#;rdhund, hvalpe, 10 uger. Oprettet november Føj til dine favoritter. Er der nogen der ved hvor man kan købe en blanding af en mops og en fransk bulldog? Jeg er vild med de to racer og især når de bliver blandet. Er der nogen der ved hvor man kan købe en blanding af en mops og en fransk bulldog? Jeg er vild med de to racer og især når de bliver blandet..

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen blanding. Se alle billeder på én mop. Mops blanding

  • Mops blanding djævlens tegn
  • Mops Blanding mops blanding
  • Få besked når der er blanding annoncer, der matcher din søgning. Ved reservation betales mops Rest ,- ved afhentning.

Radius fra hvor du bor. Du skal være logget ind for at søge i "Radius fra hvor du bor". Filtrér Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris kr. Dejlig lille chigeser tæve, Rejseklare super lækre børnevenlige familie hunde, de skønneste små familie hvalpe -8 uger smuk feminin korthårs tæve i hvid.. hvornår begynder symptomer på graviditet Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind.

Opret din egen hund. Se alle billeder på én side. Bedømmelse Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind.

Mops blanding, De sødeste hvalpe bliver snart 8 uger?? En pige og en dreng? De er 1/2 mops, 1/4 dansk svensk gårdhund og 1/4 fransk bulldog? De er født d . Find Mops Blanding i 'Hunde' | Hunde til salg på cobet.jordenssalt.com Find din nye familiehund online. Søde hunde som Golden Retrievere, Gravhunde eller Cocker .

 

Mops blanding Blanding af racer ( mops ) Laura

 

Hun er meget kælen , sød og dejlig. Hun er lære nem og har lært sit og dæk og kommer når man kalder.

Mops-Chihuahua Mix Alisha


Mops blanding Hun er meget kælen , sød og dejlig. Hun er lære nem og har lært sit og dæk og kommer når man kalder. Blanding af racer Pixie (chihuahua/mops)

  • Cookie kontrol
  • en rose så jeg skyde
  • hvor stærk er før udløsning

Mops blanding
Rated 4/5 based on 178 reviews

Hos Naturedogs opdrætter vi racetypiske mops i farven sort og fawn. Vi er medlem af Dansk Kennel Klub samt KSS. Vi følger deres regler om opdræt. Fransk/mops blanding, Merle er en smuk og kælen hvalp. Hun elsker at lege og giver gerne sine meget større venner kamp til stregen:D Merles far er lhasa apso med stamtavle og moren er frKøb, salg og leje af nyt og brugt. Skønne små mops blandinger, 2 sorte hanner, mops, pekingeser, chihuahua, far mops pekingeser, mor mops, chihuahua pekingeser. Forventet vægt ca kg.Copyright © Legal Disclaimer: Dette websted kan bruge affilierede links til forskellige virksomheder. Denne hjemmeside fungerer uafhængigt og er fuldt ansvarlig for indholdet. Kontakt venligst tro4for@gmail.com for spørgsmål om dette websted. cobet.jordenssalt.com